Opleidingen

Jong en oud!

Voor ieder wat wils

Veiligheid is een van de belangrijkste pijlers van duikvereniging Steenwijkerland. Veiligheid gaat alleen samen met gedegen opleidingen. Of je nu beginner bent of reeds in het bezit van één of meerdere brevetten, hier kan je jou geest en skills altijd verruimen.

Met diverse ervaren instructeurs en divemasters zorgen we voor een zo volledig en uitgebreid mogelijke opleiding om jou veilig en zeker je volgende stap in je duikcariere te laten nemen. Als vereniging is er nooit haast geboden en kan je rustig op jouw niveau een opleiding volgen. Daarbij zijn de prijzen gebaseerd op kostendekking en dus erg laag.

Geïntresseerd in een introductieduik of cursus, bekijk de tabel hieronder voor meer informatie. Wil je liever iemand spreken bel ons dan gerust op 0521-700202.