Word lid!

Jong en oud!

Fijn dat je lid wilt worden!

Met het lidmaatschap van Duikvereniging steenwijkerland is er altijd wel iets te doen!

Jouw voordelen als je lid wordt

• We hebben als vereniging een eigen “duikcontainer”, locatie VV Steenwijk  waar wij de
    • duikflessen (gratis) vullen en
    • een aantal duikuitrustingen hebben hangen. Hiervan mag je als lid gebruik maken.
  • Zwembadavonden zijn voor de leden kosteloos
  • Toegang op de app
  • Vergunning diverse duikstekken
  • Deelname uitjes tegen kostprijs
  • Deelname opleidingen tegen kostprijs
  • Heel veel leuke buddy’s van verschillende niveaus
  • Toegang tot alle kennis en ervaring van alle leden
  • Duikverzekering van de NOB!
  • En Alle overige voordelen die de NOB je biedt!

En dat allemaal voor maar €13,50 per maand!*

Jeugdleden betalen maar €8,-!*

Waar wacht je nog op?

Durf jij het duikavontuur aan te gaan? Download hier het inschrijfformulier!

Goed om te weten

Bij Duikvereniging Steenwijkerland willen wij het duiken voor iedereen graag toegankelijk en betaalbaar houden. Om dat te kunnen bewerkstelligen is het belangrijk dat iedereen naast het deelnemen aan de super leuke activiteiten ook helpt met de organisatie en overige taken binnen de vereniging. Er is genoeg te doen en er is altijd behoefte aan extra vrijwilligers, vele handen maken licht werk. Om die reden verwachten wij dan ook van iedereen een actieve bijdrage. Maar ook bij deze bezigheden is er altijd genoeg gezelligheid!

*Het lidmaatschap is voor minimaal één jaar, i.v.m. de Cursusprijzen voor leden!

Ga mee met duikvakanties!

Zwembadsessie worden gehouden in de Waterwyck. Hier is ruimte voor “vrij” duiken en worden cursussen gegeven