Divemaster

Jong en oud!

Voor ieder wat wils

Veiligheid is een van de belangrijkste pijlers van duikvereniging Steenwijkerland. Veiligheid gaat alleen samen met gedegen opleidingen. Of je nu beginner bent of reeds in het bezit van één of meerdere brevetten, hier kan je jou geest en skills altijd verruimen.

Met diverse ervaren instructeurs en divemasters zorgen we voor een zo volledig en uitgebreid mogelijke opleiding om jou veilig en zeker je volgende stap in je duikcariere te laten nemen. Als vereniging is er nooit haast geboden en kan je rustig op jouw niveau een opleiding volgen. Daarbij zijn de prijzen gebaseerd op kostendekking en dus erg laag.

Geïntresseerd in een introductieduik of cursus, bekijk de tabel hieronder voor meer informatie. Wil je liever iemand spreken bel ons dan gerust op 0521-700202.

Introductie duik
Altijd al eens willen ervaren hoe het voelt om in het water te zweven?
Niet zeker of duiken wat voor jou is?

Klik voor meer info!
Open Water
Je onderwater avontuur begint met het behalen van je Open Water brevet. Tijdens de cursus leer je alle noodzakelijke skills om samen met je buddy toffe duiken te maken tot max. 18m.

Klik voor meer info!
Advanced
Tijdens je Advanced Open Water "proef" je aan de diverse duik specialisaties. Je krijgt te maken met extra uitdagingen tijdens
het duiken.
Na het behalen van je Advanced mag je tot max. 30m. duiken

Klik voor meer info!
Specialties
Diep, wrak, nacht, drift en droogpak duiken. Wil je meer weten van de diverse onder- werpen binnen het duiken? We bieden meer dan vijftien specialties aan.Klik voor meer info!
Rescue
Tijdens je Rescue curus leer je om je heen te kijken. Ben jij in staat problemen te voorkomen in plaats van te genezen?

Klik voor meer info!
Dive Master
Je eerste stap als professioneel duiker, de laatste stap waarin je laat zien dat JIJ de "DIVE"-Master bent!


Klik voor meer info!
EHBO
Welke duikopleiding past bij mij?

Duikcursus volgen

Of je nu nog nooit gedoken hebt of je juist als gevorderde duiker wilt specialiseren

Bij Duikvereniging Steenwijkerland is iedereen welkom! Of je nog nooit gedoken hebt of al een ervaren duiker bent. Wees welkom. De vereniging biedt voor een ieder wat wils! Er worden cursussen gegeven van Open Water tot aan het behalen van het Dive Master Certificaat! Zie je een specialty waarin je geintresseerd bent, en deze staat (nog) niet in de planning? Er is alle ruimte om in overleg met onze zeer ervaren, enthousiaste Instructeur een plan te maken waarbij jij je specialty c.q. droomcursus waarheid te maken! The Sky is the Limit